TRAWA - CO TO BUDE?

03.08.2014 09:39


Rozhodli jsme se postupně vytvořit platformu pro založení seznamu, petici a spolku a možná i občanského združení lidí, kteří by se podíleli na výzkumu, vývoji a praktické aplikaci a spolupráci nebo výměně infromací širokospektrého využití technologií a produktů jež obsahují alespoň malou součast konopných produktu a biomasy! Součástí bude organizovaný komplexní výzkum, shromážďování dat, aplikace výsledků do praxe pro buducího zákazníka nebo konkrétní řešení problémů v dané oblasti.

Jde především o jakési sdružení lidí, kteří se zaobírají  domácí nebo průmyslovou výrobou nebo  jinými aktivitami v konopné oblasti a chtějí se zapojit do výzkumu nebo mají nápady, které chtějí realizovat ale něco jim chybí..... 

TRAWA - technology and research advance in weed application


Co je podstatou - TRAWA?

Vytvořit seznam lidí nebo společností, kteří se chtějí podílet na rozvoji konopného průmyslu prakticky a jsou schopni několik věci:

- prakticky realizovat své cíle

- prezentovat veřejně co dělají

- podporovat sdružení TRAWA (aktivitou, materiálně nebo finančně)

- podílet se v určitém směru na výzkumu a rozvoji konopného nebo weed průmyslu v EU

Seznam bude veřejný!

TRAWA MÁ SLOUŽIT K ROZVOJI PRŮMYSLU V EU!

NE K ŠÍŘENÍ TOXIKOMÁNIE!


Jedná se o všechny, kteří se chtějí podílet na výzkumu a inovacích v oblastech bez ohledu na pohlaví , věk nebo sexuální orientaci či rasu produkující např:

- survé konopí a semeno

- konopný olej

- konopné nápoje

- konopné textilie aj

- konopné potravinářské výrobky

- konopné energetické produkty

- konopnpu chemii

- konopnu medicínu

- konopnu literatůru

- konopnou kulturu

- vzdělávání v oblasti konopí

- technologie zpracování konopí 


TRAWA MÁ BÝT CENTRALNÍ VEŘEJNÉ SDRUŽENÍ AKTIVNÍCH SUBJEKTU V OBLASTÍ KONOPÍ, KTEŘÍ CHTĚJÍ VYUŽÍT VZÁJEMNÉ KOMUNIKACE A VAZEB PRO ROZVOJ.

CÍLEM JE ZAJISTIT DOSTATEK PROSTŘEDKU PRO VYTVOŘENÍ PRACOVNÍCH MÍST A PRACOVNÍHO PROSTORU PRO ŘÍZENÍ TOHOTO PROJEKTU VYTVOŘENÍ NOVÉ ORGANIZAČNÍ STRUKTURY PRO PODPORU KONOPNÉHO PRŮMYSLU  V EU.

VĚŘÍME ŽE SE PODAŘÍ V PRŮBĚHU ROKU 2015 VŠE POSTUPNĚ REALIZOVAT.

AUTOR: Ing. Tomáš Ružovič